Tegn andel nå!

Hei, alle dere som har meldt interesse for å være med i Osebakken andelsgård, enten via Facebook, på Mersmak, på epost til et av våre styremedlemmer eller på andre måter. Vi har gledelige nyheter til dere alle, for nå starter moroa!

Hva har skjedd
Osebakken andelsgård SA (Samvirkeforetak) ble etablert 23. januar 2013. Da ble det også konstituert et styre, bestående av Gunn Marit Christenson (leder), Bjarne Nærum, Eva Haukeberg Rinker, Espen Ihlen, Dominique Hardy og Muganga Tharcisse. Bente Bråthen er ansatt i en 20 % stilling som daglig leder. Siden oppstarten har vi jobbet med å få på plass et budsjett, finne gartner, sikre leieavtale på jorda vi skal dyrke og få på plass rutiner for håndtering av medlemmene/andelshaverne.

Dette er nå på plass, og vi kan ønske velkommen til den første sesongen med andelslandbruk i Porsgrunn!

Les mer om andelslandbruk

Hva skjer nå
Nå er det på tide at du sikrer deg en andel. I vedtektene våre kan du lese mer om hva det innebærer å bli medlem.

Medlemskontigent for sesongen 2013
Styret har satt kontigenten for i år slik:

• Ordinær andel: kr 2 200,-
• Barn/student/honnør: kr 1 600,-

Kontigenten/andelen dekker en stk. andel av totalavlingen. Antall andeler er satt til 150

Det er vanskelig å si eksakt hvor mye du kan høste av hver grønnsak på din andel, i og med at værforhold, sykdom og evt. skadedyr ikke kan forutsies. Sånn er det å være deltidsbonde, men erfaringer fra Århus andelsgård i Skien tilsier at det blir rikelig med grønnsaker til alle.

Betingelser
Medlemskapet gjelder for vekstsesongen 2013. På årsmøtet foran hver sesong blir det vedtatt hva som skal produseres og hva en andel i produksjonen vil koste, dvs. medlemskontigenten. Ellers gjelder betingelsene som er nedfelt i våre vedtekter. Merk at medlemskapet er personlig.

Hvordan tegner du en andel?
Tegn andel her

NB! Tegningsfristen er satt til 22. mars. Merk at gyldig medlemskap inntreffer ved betalt kontigent innen tegningsfristen. Overstiges fristen, fristilles medlemskapet og overføres til neste interessent.

Hva skjer fremover
Gartneren er godt i gang med å planlegge hva vi skal dyrke i år, og vi planlegger et møte i april der vi skal presentere såplan og aktivitetsplan for sesongen. Først i mai er det våronn, og så starter det virkelige arbeidet, nemlig å få frø og planter i jorda, slik at vi får noe å høste. I mellomtiden holder vi dere løpende informert via e-poster, vårt eget nettsted (kommer snart), Osebakken Vels nettsider og på Facebook.

Velkommen som medlem!

Stolt hilsen fra Osebakken andelsgård SA

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s