Statusrapport Osebakken andelsgård

Vi har endelig fått det meste av det vi skal så og plante i jorda. Jippi! Brakka har også kommet på plass. Her er det nok litt arbeid som gjenstår før den er klar til bruk, men den er uansett på plass, nederst i Løaveien (mot jernbanen).

Litt oppdatering er på sin plass.

Status åker
Vi har som sagt fått plantet og sådd litt av hvert i åkeren i det siste. Eline har jobbet jevnt og trutt, og ved hjelp av Tom Harald og Toves arbeidsstokk på Hoppestad har vi fått plantet kålplanter og purre også. En oppdatert oversikt kommer plutselig. Oversikt over åkeren vil også bli hengt opp på brakkeveggen når det nærmer seg høsting. Takk til alle som har bidratt i åkeren, og spesielt til Svein Tore Slåtta. Makan til arbeidskar skal vi lete lenge etter!

Lukebehov
Eline, vår dyktige gartner, har denne uka siste eksamensuke før hun kan titulere seg som gartner. Hun har lagt igjen en prioriteringsliste for luking, og Grønne fingre-gruppa er mobilisert til innsats onsdag (18-20), torsdag (12-15) og lørdag (15-18) for luking. Vi har kjøpt inn ei hjulhakke til å lette lukinga. Dersom du ikke har satt deg på Grønne fingre-lista, men vil luke og/eller prøve hjulhakka, er det bare å møte i åkeren på en eller flere av tidene over. 🙂

Tenk når denne kan høstes på Osebakken! Fra Århus andelsgård 2012. Foto: Tom Holte

Åkervandring
Åkervandringen er som tidligere nevnt utsatt til tirsdag 25. juni. Gruppa for sosiale arrangementer er aktivert her. Tidspunktet er fortsatt 18-20, og vi gleder oss til å møte mange andelshavere og åkervandre med gartnerne våre.

Fortsatt plass til flere andelshavere
Ja, det er fortsatt noen plasser igjen. Først til mølla får først malt, så spre det glade budskap.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s