Suppe med ingredienser fra Osebakken andelsgård

 

Denne flotte suppeoppskriften kommer fra andelshaver Anja Heimonen. Bon apetit!

Oppskrift:

300 gram kjøttdeig brunes, ha i 5 poteter i terninger, et par økogulerøtter, en løk i biter, 2 terninger buljong og 12 dl vann. Kok i 5 minutter.

Tilsett brokkoli i biter og to knutekål i små terninger og kok i noen minutter til.

Ha i en neve bondebønner, en neve hakket grønnkål, et par fedd hvitløk og litt hakket persille og la alt koke til det er gjennomkokt.

Nam!!

Foto: Anja Heimonen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s