Oppskrift: Squash- og purresuppe

Tusen takk, Anja Heimonen!

Ingredienser:
2 squash
2 små eller 1 stor purre
Litt olivenolje
13 dl hønsekraft /-buljong
2 eggeplommer
1-2 dl fløte
1-2 dl revet ost

Vask og skjær to squash på langs, kutt i ca 1/2 cm store biter. Stek i litt olje med en stor eller to små vaska og hakket purre. Surr i noen minutter og tilsett ca 13 dl vann og to terninger hønsebuljong. Kok i ca 10 minutter til grønnsakene er møre. Ta av platen og tilsett 2 eggeplommer utrørt i 1,5 dl fløte. Ha til sist i 1-2 dl revet ost ( gjerne graddost) . La suppa trekke litt på plata men unngå at den koker. Smak til med salt og pepper. Nam!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s