Stilling ledig – Osebakken andelsgård

CollageGARTNER PÅ HELTID – SESONGEN 2014

Osebakken Andelsgård er i starten på et urbant landbruksprosjekt, og vi ønsker en engasjert gartner velkommen til å være med i videre utvikling.

Stillingen er heltid fra mai til og med oktober.

Osebakken andelsgård har gjennomført sitt første driftsår. Andelsgården ligger sentrumsnært i Porsgrunn med ca 220 andelshavere, og leier jord av Borgestad gård. Vi har ca 15 mål næringsrik jord med mange muligheter, og hadde flotte avlinger i 2013!

Som gartner på Osebakken Andelsgård vil du få muligheten til å dyrke ca 30 ulike grønnsaker, basert på økologiske prinsipper. Det er derfor naturlig at søkere til stillingen har interesse for økologisk landbruk. Andelsgården har et tett samarbeid med Århus andelsgård i Skien, og dette er en nyttig ressurs i forhold til kunnskap om andelsgård, økologisk landbruk og gartnerhjelpegrupper. Som gartner rapporter du til daglig leder, men vi forventer at du i stor grad kan arbeide selvstendig.

For den rette personen vil denne stillingen gi muligheter til å bidra til å utvikle andelsgården til en sosial arena med muligheter for formidling av kunnskap om økologisk landbruk.

Lønn etter avtale.
Andelsgården er behjelpelig med å skaffe bolig.
Søknadsfrist 11. mars 2014.

Søknad sendes til bente@dagjen.no

Ved spørsmål ta kontakt med daglig leder Bente Bråthen på mobil 97089772 eller Gunn Marit Christenson på mobil 90605620.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s