Snart blir det vår!

Årsmøte

Før vi for alvor setter i gang med planleggingen av kommende sesong, er det på tide å avholde årsmøte. Tidspunktet er tirsdag 3. mars kl 18. Sett av datoen allerede nå. Egen innkalling med agenda blir sendt på e-post til alle andelshavere.

Vi kan dog allerede nå avsløre at vi har en ny gartner med på laget. Nærmere presentasjon kommer – vi gleder oss til samarbeidet! Vi forventer også å starte opp prosjekt Bydyrkerne i løpet av våren 2015, et prosjekt som skal bidra til å gjøre OA mer synlig som urbant landbruk, øke bevisstheten rundt økologisk dyrking og den tette koblingen til forbrukeren, og til å synliggjøre OA som en ressurs i bybildet.

Hvis du har saker du vil ha behandlet i årsmøtet, og/eller dersom du har ønsker eller forslag til forbedringer for sesongen, er du velkommen til å sende en e-post til asw@drodleriet.no.
En del av årsmøtet vil være åpent for alle som er interessert i å vite mer om andelsgården, så inviter gjerne venner med. Mer informasjon om dette kommer i innkallingen.

Kontingent for 2015

I løpet av de nærmeste dagene begynner vi å sende ut fakturaer for medlemskap i 2015. Dersom du ønsker å endre ditt medlemskap, er det til stor hjelp for oss om du sender en e-post med endringene til asw@drodleriet.no. Da kan vi sende riktig faktura med en gang, og på den måten minske omkostningene til administrasjon.
De beste hilsener
Anna Sofie
Ny daglig leder:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s