Rabarbra og økologisk gris og lam
Rabarbra
Økoligisk gris og lam fra Lislau Gård
Å være andelshaver gir deg nå mulighet til å få kjøpt lokalmat fra andre lokale produsenter av økologiske produkter.
Lislau gård i Sannidal driver økologisk med fokus på dyrevelferd og miljøvern.
Ta en titt på Facebooksiden deres hvis du vil se noen fine bilder fra dagliglivet på gården.
https://www.facebook.com/lislau?fref=ts
De sender villsau til fjells i sommer.
De tar nå imot bestilling på slakt av økologisk villsau og -lam. De leverer dyr til slakter Jens Eide i Lillesand. Det betyr kort transport for dyra. De har også 17 økogriser, og har muligens de første slakteklare i august. De slaktes også hos Jens Eide.
De kan dele opp etter ønsker, i hel halv eller diverse smådeler, som lår, koteletter, bog osv.
De deler opp etter ønsker eller selger ferdige pakker med variert innhold fra kjøttdeig til koteletter, lår m.m.
Som andelhaver har du fått tilsendt en epost med bestillingsskjema. Hvis du ikke har mottatt epost, kan det være fordi:
- du har fått ny epostadresse?
Send en epost til daglig leder Anna Sofie Willumsen asw@drodleriet.no så får vi rettet i medlemsregistret. - du har glemt å betale din andel?
skynd deg å betal, så får du bestillings skjemaet asap!
Har du lyst til å bli andelshaver og få tilgang til bestilling hos andre lokale produsenter? Bestill din andel på Bli andelshaver