Deilig pesto av roccula og valnøtter

IMG_8478

Oppskriften gir omtrent to desiliter pesto.

IMG_8486

Middagen er ferdig i en fei med pesto i kjøleskapet. Rør pesto inn i nykokt pasta og riv over parmesan. Enkelt og godt.

2 dl rocculablader
2 fedd hvitløk
1 dl valnøtter
3 ss revet parmesan
1 ts salt
1 dl god olivenolje
1 ts salt
noen dråper sitronsaft

Tilsett alt i en kjøkkenmaskin, og kjør på høy hastighet til du får en blank og fin krem av pesto. Om du ikke har en liten kjøkkenmaskin kan du bruke stavmikser. Det gjør samme nytten!

Smak til med salt og en dæsj sitronsaft.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s