Andelsgårdene på Mermak i Skien

Fredag 28. og lørdag 29. august er det Mersmak i Skien.

I år har Osebakken og Århus andelsgård blitt enige om å gå sammen om å bemanne andelsgård-standen, som er på økotorget, foran Arkaden.

Hensikten med standen er å informere om andelslandbruk, og rekruttere nye medlemmer. De nystartede andelsgårdene i Bamble og Bø vil også få anledning til å delta på standen og legge ut informasjon og lister om sine andelsgårder.

Tiden har kommet for DEG å melde deg til å stå på stand!  Vi har delt inn dagene i greie to-timers økter, så det skulle være gode muligheter til å både stå på stand og ta seg en runde på Mersmak.

Vi trenger folk til rigg, vanlig bemanning av standen under Mersmak, og nedrigg.

Fyll inn tidspunkt som passer for deg i tabellen du finner her: http://bit.ly/1TWuUYB, så ser vi over og sender ut endelig liste til begge andelsgårdene.

(Hvis skjemaet av en eller annen grunn ikke fungerer for deg, så kan du melde fra om når du kan stå på stand ved å sende en mail til  tania.ripoll@t-fk.no (eller ringe på 950 63 458). Tidspunktene vi trenger folk er torsdag 27. august fra kl 18:00 (rigg);fredag fra 09:30, deretter fra kl 12:00 i to-timers intervaller; og lørdag i to-timers intervaller fra kl 10:00, med nedrigg fra kl 18:00.)

Selv om det holder med en person til ethvert tidspunkt er det selvsagt hyggeligere å stå sammen med noen… derfor har vi laget to kolonner med navn. Men det viktigste er at vi har noen til ethvert tidspunkt!

Vi sees!

Hilsen Tania Ripoll (Århus andelsgård) og Anna Sofie Willumsen (Osebakken andelsgård)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s