Hvor finner jeg informasjon?

E-post
Viktig informasjon fra styret, daglig leder og gartneren sendes på epost. Her får du også høstemeldinger, når grønnsakene begynner å bli klare. Det er også via epost (eller telefon), du kan kontakte Anna Sofie Willumsen (daglig leder). Vi forsøker så godt vi kan å svare på div henvendelser på facebook, men vil du være sikker på at ditt spørsmål eller budskap når frem – da er det epost.

Hjemmesiden
På hjemmesiden www.osebakkenandelsgård.no finner du generell informasjon om andelsgården – du finner oversikt over hvilke grønnsaker vi skal ha i åkeren, du finner høstemeldinger, du finner oppskrifter og du finner datoer for- og referater fra styremøter. Vi oppdaterer hjemmesiden ved behov – så følg med. Hvis du har noe du ønsker å dele med dine med-andelshavere på hjemmesiden (gjerne inkl. bilder), så send det til daglig leder (asw@drodleriet.no), som legger det opp. 

Facebook
Det som skrives på bloggen på hjemmesiden deles også på facebook. Lik oss gjerne:https://www.facebook.com/OsebakkenAndelsgard/ og del gjerne en opplevelse fra åkeren, en oppskrift eller lign. 

Infoskilte i åkeren
På info-skiltet i åkeren finner du informasjon mest informasjon vedr åkeren – oversikt over hvilke grønnsaker vi har hvor mv. 

Noe du lurer på?
Styret, gartner og daglig leder gleder seg veldig til en ny sesong – og ikke minst gleder vi oss til å møte masse flotte andelshavere og grønnsaker i åkeren!

Og har du spørsmål, ideer, forundringer, har du lyst til å bidra med noe vi ikke ved du kan,  eller har du bare lyst til å komme med et gledesutbrudd så sig ifra!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s