For en dag!

Det ble en herlig første oktoberdag med knallsol og fin temperatur, og en pangstart for den nye lokaliseringen av andelsgården vår!

Over 100 mennesker var innom Eidanger prestegård i går for å se på våre nye omgivelser. Mange var andelshavere fra før, og mange er nye andelshavere nå.

Det ble servert mye flott mat. Jon Arne fra Ikke bare brød var der med bakevogn og tryllet frem nydelige grønnsakspizzaer sammen med vår egen Fie. Andelshaver og kokk Vidar Oterkil serverte vidunderlige smaksprøver av foredlede grønnsaker i mange variasjoner. Og som om ikke det var nok bidro flere av våre andre andelshavere med kaker og kaffe.

Det ble plantet epletrær, de som ville fikk en fin omvisning, og vi har allerede fått mange innspill til grønnsaker og aktiviteter og utstyr/redskap til vår aller første sesong på Eidanger. Takk til alle!

Her er noen bilder fra lørdagen (alle foto: Dag Jenssen):

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Og her er noen kommentarer fra Facebook etter arrangementet:

Andelshaver Marit: «Sovner i solskinnet i åkerkanten, våkner av applaus bak låven, hører entusiastisk presentasjon, spiser den beste pizzan jeg noengang har spist, overraskes og inspireres av vidunderlige grønne smaksprøver, drikker bålkaffe og småprater med folk jeg kjenner og ikke kjenner – for et sted, for noen folk, for en dag! Gleder meg til fortsettelsen!»

Andelshaver Jette: «Å være andelseier her er enkelt og greit:LYKKE…..
For en dag ,for et styre,for en dugnadsånd,for et sted å drive gård. Gleder meg vilt til fortsettelsen.»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s